Mobil

Ha másik játékot szeretnél, akkor menj a lap aljára, és válassz egyet!

Ezt a honlapot úgy alakítottam ki, hogy az itt található játékok mobil eszközökön, telefonokon és táblagépeken is játszhatók legyenek.

A mobil eszközök alapjáraton nem nyitják meg a “flash fájlokat”, ezért a játékok játszásához olyan programra (applikációra) van szükség, amely képes erre. Ez a Puffin kereső, amelyet le kell töltened a mobil készülékre. Amikor ez megtörtént, akkor nyisd meg a Puffin keresőt!

Az első megnyitás alkalmával a jobb alsó sarokban lévő Next gombra koppintva négy bevezető oldal jelenik meg. Számunkra a negyedik oldal a fontos, ahol két lehetőség közül választhatunk. Koppints az alsó “Mobile Site” feliratra.

A következő ablakban engedélyezd, hogy a “Puffin” értesítéseket küldjön számodra. Ezzel a telepítés befejeződött!

Ezt követően menj a madzsongokat tartalmazó honlapra, vagyis írd be a kereső tetején található sorba a madzsong.hu címet. Az oldalon található menü, vagy a kereső segítségével keresd meg a játékot, amelyet játszani szeretnél. A játékot tartalmazó oldalon koppints a “Megnyitás új ablakban” feliratra. Ekkor új ablakban jelenik meg a játék. Koppints a játék bal felső sarkára, amíg nem látod a “Fullscreen” feliratot.

Koppints a feliratra, így teljesen képernyőben jelenítheted meg a játékot!.

A teljes képernyőről úgy léphetsz ki, hogy a jobb alsó sarokban lévő három pontra, majd az exit feliratra koppintasz. Ezt követően koppints a jobb felső sarokban lévő kettes vagy más számra, hogy válogathass a már megnyitott ablakok között.

Jó szórakozást mobil eszközökön is!

Túl kicsi a játék? Tartsd lenyomva a CTRL gombot és forgasd az egér kerekét a nagyításhoz vagy a kicsinyitéshez.